Over mij

Bloesem

Mijn naam is Ben van Boven. Ik ben geboren op de Veluwe, maar inmiddels alweer jaren woonachtig in Hattem. Na jaren in de hulpverlening werkzaam te zijn geweest, kreeg ik na het overlijden van mijn ouders de behoefte een andere weg in te slaan. Daarom besloot ik in de uitvaartbranche te gaan werken. Ondanks dat het verschil groot is, zijn er veel raakvlakken
tussen mijn werk bij vorige werkgevers en mijn werk als uitvaartbegeleider. Ik word op het meest kwetsbare moment binnengelaten bij een familie en om daar deel van uit te mogen maken vind ik heel intens. Als ik na afloop hoor dat ik het vanuit mijn hart doe en als alles verlopen is zoals de familie gehoopt had, dan voel ik mij een dankbaar mens.

Tevens ben ik een kleine volledig zelfstandige onderneming die als warm, betrokken, waardig en waardevol ervaren wil worden. Ik werk vanuit het principe dat de wensen van de familie centraal staan bij het verzorgen en begeleiden van een uitvaart. Immers eenieder is uniek en verdient respect en waardigheid. De medewerkers van “van Boven Wensen & uitvaart” zullen dit altijd laten zien en hier samen met u een goede balans in vinden.


Omdat een respectvolle uitvaart niet duur hoeft te zijn

24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen op 06-82280113