Wie wij zijn

Bloesem

Wij zijn Ben van Boven, Monique van Moerkerk en Miranda Botter

Alle drie waren wij werkzaam in de uitvaartbranche en wilden heel graag ieder een eigen bedrijf op starten. En waarom dan niet onze krachten bundelen?

Miranda Botter heeft vroeger in een tandartspraktijk gewerkt waar zij veel bezig was met het helpen en geruststellen van patienten. Hierna heeft zij nog jaren in de horeca gewerkt waar ze een heeft geleerd om goed te netwerken en vooral ook zelfstandig te werken. En natuurlijk flexibiliteit is haar niet onbekend. Verder heeft Miranda binnen de uitvaarten haar ervaring in
het verzorgen van overledene kunnen bewijzen tot groot genoegen van de nabestaanden die soms huilend aan de zijde van de overledene stonden. Dit omdat zij voor hun gevoel “even” hun dierbare weer zagen zoals zij hem/haar herkenden. 

Monique van Moerkerk heeft flinke ervaring in zowel het telefonisch als in persoon helpen van vele klanten. Hierbij heeft ze zich vooral op administratief vlak goed kunnen ontwikkelen. Zodat zij vooral veel ondersteuning kan bieden. Vaak heeft Monique laten zien dat zij in staat is om familie bij te staan op momenten van rouwverwerking. Als gastvrouw en op de momenten dat de uitvaartverzorgers er niet bij aanwezig konden zijn, liet zij zien dat zij van goeden huize was door bv een condoleance vakkundig te kunnen neerzetten zodat de nabestaanden een waardig afscheid konden meemaken. Hiervan heeft zij veelvuldig complimenten mogen ontvangen.

Ben van Boven heeft tijdens vorige banen gewerkt met mensen uit lastige doelgroepen. Dit maakt dat hij creatief moet zijn in zijn denkvermogen, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen en discipline uitstraalt. Verder heeft hij veel ervaring opgedaan over hoe hij verschillende soorten mensen kan begeleiden op een passende manier. Ook heeft hij jaren ervaring met ‘zorg op maat’, wat maakt dat hij resultaat gericht kan werken. Dit zal helpen
bij het vervullen van wensen van klanten op de manier waarop zij het ook daadwerkelijk nodig hebben.

Tevens heeft Ben aan den lijve kunnen ondervinden dat er een aantal zaken waren bij het overlijden van zijn moeder die niet goed geregeld waren ondanks dat de familie de betreffende uitvaartonderneming erop gewezen had. Daar zijn bij Ben de woorden uitgesproken van “als ik ooit zelf in de uitvaart zou werken, dan zou mij dit nooit overkomen of zal ik alles eraan doen om het te voorkomen”. Tot aan de dag van vandaag staat deze belofte nog steeds en zijn de uitvaarten naar een ieders tevredenheid uitgevoerd.

Ten slotte hebben wij allemaal een sociaal en meelevend karakter. We kunnen goed met mensen praten, maar ook luisteren vinden wij erg belangrijk. Daarnaast denken we in oplossingen en is plannen ook een sterke kant van ons, wat erg belangrijk is bij het organiseren van een uitvaart.


Omdat een respectvolle uitvaart niet duur hoeft te zijn

24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen.

Ben: 06-82280113

Monique: 06-13676763

Miranda: 06-13655513

administratie@vanbovenwenu.nl